Algemene Voorwaarden van ReviewKopen.nl

Laatst bijgewerkt: 05-02-2024

Welkom bij ReviewKopen.nl! Deze Algemene Voorwaarden regelen het gebruik van onze website en de relatie tussen jou en ReviewKopen.nl. Lees ze alsjeblieft zorgvuldig door voordat je onze diensten gebruikt.

1. Acceptatie van de Voorwaarden

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Als je het er niet mee eens bent, vragen we je vriendelijk om onze site niet te gebruiken.

2. Gebruik van de Website

Je mag onze website alleen gebruiken zoals is toegestaan volgens de geldende wet- en regelgeving. Misbruik, ongeautoriseerde toegang, of schending van onze voorwaarden kan leiden tot beëindiging van je account.

3. Reviews en Feedback

We moedigen eerlijke en constructieve reviews aan. Het plaatsen van valse informatie of het manipuleren van beoordelingen is niet toegestaan. We behouden het recht voor om inhoud te verwijderen die in strijd is met onze richtlijnen.

4. Intellectueel Eigendom

Alle inhoud op ReviewKopen.nl, inclusief tekst, afbeeldingen en logo’s, is ons eigendom of hebben we het recht om te gebruiken. Het is niet toegestaan om zonder toestemming materiaal te kopiëren, verspreiden of reproduceren.

5. Privacybeleid

Ons Privacybeleid legt uit hoe we omgaan met je persoonlijke informatie. Door onze website te gebruiken, stem je in met het verzamelen en gebruiken van informatie volgens ons Privacybeleid.

6. Aansprakelijkheid

We streven ernaar om accurate en betrouwbare informatie te verstrekken, maar we kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden. Gebruik de informatie op eigen risico.

7. Wijzigingen in de Voorwaarden

We kunnen deze Algemene Voorwaarden op elk moment wijzigen. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op updates. Door de website te blijven gebruiken, ga je akkoord met de gewijzigde voorwaarden.

Bedankt voor het lezen van onze Algemene Voorwaarden! Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, en wees als eerste op de hoogte van alle kortingen!

    ©2019 Reviewkopen.nl. Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacy Policy |

    https://www.reviewkopen.nl/wp-content/uploads/2024/02/Nieuw-project-56.webp